27 januari 2011

Ira burkar i skafferiet

Gamla Iraburkar är det mycket nostalgi över tycker jag! Dessa står i mitt skafferi och pryder sin plats. Ibland används de till tex pepparkakor, annars står de bara för att tittas på...;o)
Så här ser det ur i mitt skafferi! Mat är det som det finns minst av...När vi byggde huset var det ett av mina krav, ett skafferi skulle finnas! min makes regel nr 1 var att i detta skafferi ska det endast in mat! ;o) Här finns nu ...pärmar, påskpynt, kalasgrejer, kräftfestgrejer, skålar, fat, brickor, alla elektriska köksgrejer, sprit, blomlökar, målarfärg, ljusstakar, plastpåsar, tomburkar, glas m.m.m.m....hehehe!
Vad finns i ditt skafferi?
Jag vill också välkomna en ny följare: Baun från Island! Hon har två bloggar, en med vackra bilder från Island och en med retro grejer. Jag förstår inte någonting, men det är härliga bilder! Titta in får ni se!http://gamaltdot.blogspot.com/

6 kommentarer:

 1. Åh vilka fina ira-burkar, tusen gånger roligare än den med fåglarna som jag har! :) Den som ändå hade haft turen att springa på såna på en loppis här i "stan" nån gång..

  SvaraRadera
 2. IRA burkar är jag också såld på....alltid fina. Jag har värmeljus i mina. Några står bara tomma som prydnad...

  SvaraRadera
 3. Skafferi är bra, som förråd:) Ira burkarna är så fina. Har snott åt mig en av mammas som bara stod skafferiet!

  SvaraRadera
 4. De där burkarna var verkligen en nostalgitripp! Vet att vi hade en likadan som den översta när jag var liten, hoppas att mamma har sparat den! :)

  SvaraRadera
 5. Hej og tak for dit fine blog! Desværre kan jeg ikke tale eller skrive svensk, men jeg kan læse det godt nok. Hvis du vil forstå den Islandske tekst, så kan du bruge "google translate" (teksten lyder næsten altid helt vanvittig på den måde, jeg ved det godt:)

  SvaraRadera
 6. Hej Baun!
  Nu ska jag titta in hos dig! Så kul att se och läsa om island!

  SvaraRadera