15 oktober 2009

Fåglavik ljuslykta

Hittade en ljuslykta för en tia... Fåglavik glasbruk. Den passar perfekt till min stora oranga 70-tals glasskål! Hittade en sida om Fåglaviks glasbruk och vad de tillverkat...skulle gärna springa på några fler av deras grejer...
http://www.faglaviksglas.se/ovrigtglas.htm

2 kommentarer:

 1. stod i början av din blogg att man även kan kommentera äldre bloggar. Har alldeles nyss hittat in i din blogg och ska se alla inslag senare, för du hade massor av spännande att titta på.
  Fåglavik fångade direkt mitt intresse för jag
  bor inte så långt från detta Fåglavik och minns då vi skulle köpa lampor till huset så blev det
  glasbrukets lilla bod. Lamporna finns nog kvar de flesta, har alltid haft svårt att kasta saker.
  På senare år har jag samlat vaser och annat F en del finns mer av annat är svårt att få tag på.
  Sidan du hittat har jag aldrig sett, bara såå roligt att se den och en nyss inköpt ljusstake fick jag nu veta var en Fåglavik. Den ljuslyckta du har finns inte i min samling, men när man sett kan det vara lättare att hitta.
  Tack snälla du berikade min dag- kommer att kolla din blogg framöver. Själv har jag ingen kamera och inte kan jag skapa blogg- får bli små inlägg hos andra.
  Mvh fr Kerstin

  SvaraRadera
 2. Hej Kerstin! Vad glad jag blev av din kommentar! Det är så roligt att vi kan hjälpa varandra! Själv hittar jag massa information på andra bloggar! Fåglavik var nytt för mig tills jag hittade denna ljuslykta, det var verkligen kul att leta info om den. Det finns verkligen massa fint därifrån! Tack för din kommentar, den berikade min dag! :o)

  SvaraRadera