07 oktober 2010

Porslinsburk

När jag hittade denna kunde jag inte bestämma mig för om den var riktigt asful eller lite rolig. jag bar på den ganska länge innan jag bestämde mig för att köpa den (den var billig, så det var inte priset det handlade om). Är det en kakbur, eller vad är det? gissar 50-tal pga handtaget, men det är bara en vild gissning. nu står den här hemma och jag kan fortfarande inte bestämma mig för vad jag tycker...vad tycker ni?

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska ha den till godis eller marmelad. Ta fram den vi behov och vips har du bara positiva känslor för den :-)

  SvaraRadera
 2. Har ett tag kollat retrobloggar- bara såå roligt. Ibland kan man se saker man själv är ägare av och just den här burken har jag! Eftersom du skrev man kunde svara på äldre inlägg så tog jag mitt tillfälle.
  Jag har inte trott att mina burkar varit av äldre sort- minns nu inte hur de hamnade hos mej- troligen från en auktion. 3 burkar har jag- den ena är rektangulär. För tillfället är de nerpackade, men när de kommer fram kan de innehålla småsaker man just inte vet var man ska förvara. Tänk om mina påskpärlägg ligger i en nedpackad burk- har letat o letat och nästan tänkt sy nya.
  Tack för trevlig blogg säger Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kerstin!
   Vad roligt att du hittat min blogg! Hoppas du hittar dina påskägg! Har du någon blogg jag kan titta in på?
   Kram från Marie

   Radera